понеділок, 24 березня 2008 17:20

До інтерактивної дошки учнів не викликають

— Біля цієї дошки ще огорожу поставили б — так за неї трясуться, — розповідає старшокласник Полтавської гімназії N17, називатися не хоче. — Інтерактивна висить у кабінеті інформатики, тому працюємо з нею тільки на цьому предметі. За весь час нам її вмикали три рази. Двічі пояснювали, як працювати з комп"ютерними програмами "ворд" та "ексель", і коли у школі були гості. Пишемо на звичайній дошці, яка висить поряд.

Інтерактивну дошку за 25 тис. грн мер Андрій Матковський подарував гімназії торік у вересні. У місті такі є ще в школах NN 5, 9, 11 та в ліцеї N1.

— Вмикають дошку раз на місяць, але нас до неї не викликають. На ній працює вчитель, хоча й ми маємо право на ній писати, — каже учень середніх класів 17-ї гімназії.

На дошці за допомогою дотику можна переміщувати предмети, затемнювати певні області, зменшувати або збільшувати зображення. Пишуть на ній кольоровими маркерами, які стираються спеціальною гумкою. Комп"ютер конвертує написаний від руки текст у надрукований.

— Діти постійно працюють на дошці. З різних предметів роблять презентації, слайд-шоу, будують графіки та схеми, — запевняє директор гімназії N17 Олена Голтвяниця.

Зараз ви читаєте новину «До інтерактивної дошки учнів не викликають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі