четвер, 02 грудня 2010 18:16

До фітнес-клубу водять на екскурсії

У Гадячі відкрили перший фітнес-клуб. У ньому можуть одночасно тренуватися 20 осіб. Через те, що досі в райцентрі не було подібного закладу, до "Атланта" тепер водять на екскурсії школярів.

— Моя мрія — перетворити Гадяч у козацьке місто, — каже Олексій Матюшенко, власник фітнес-клубу. — У нас усі тренери — активні спортсмени. Сам займався силовим триборством. У нашому залі будемо збирати команду для участі в обласних змаганнях із силового триборства. Зараз уже більше як 20 бажаючих записалися. Буде з кого вибирати.

Силове триборство передбачає підняття великої ваги — це присідання зі штангою на плечах, віджимання штанги лежачи і тяга штанги. У цьому виді спорту важлива не стільки краса тіла, як сила та витривалість.

Матюшенко говорить, для здібних спортсменів у фітнес-клубі робитимуть 50-відсоткову знижку. Члени команди, яку планують створити, тренуватимуться безкоштовно. Для решти абонемент на місяць коштуватиме 80–150 грн.

Спортсменів Олексій Матюшенко підбирає з місцевих міцних хлопців. До створення фітнес-залу молодь в райцентрі не мала де займатися. Тренувалася в аматорських спортзалах.

В "Атланті" працює шестеро тренерів.

Зараз ви читаєте новину «До фітнес-клубу водять на екскурсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі