четвер, 05 червня 2008 17:08

Дівчат вивозять за кордон у секс-рабство

Комсомольськ лідирує в області за показниками торгівлі людьми. Міліціонери викрили в місті кілька груп, які вивозили місцевих дівчат до Росії, Туреччини, Ізраїлю.

— Розкрито кілька великих груп, які займалися вивозом дівчат за кордон. І це немалі групи. Від восьми до 22 осіб, — розповідає голова громадської організації "Родинний дім" з Полтави Лідія Сафронова. — Дівчата їхали за кордон на заробітки, а потрапили в секс-індустрію.

За останній рік до громадської організації по допомогу звернулися 48 комсомольчанок. Проблемою торгівлі людьми "Родинний дім" займається з 1998-го. Співпрацює з Міжнародною організацією по міграції.

— В організації працює три людини, з яких два тренери. Якщо хтось може допомогти в роботі чи приєднається, будемо раді, — говорить Сафронова.

У "Родинному домі" постійно працює гаряча лінія 8 (0532) 69 17 39 і телефон довіри 8 (0532) 69 07 21. Надають допомогу тим, хто потрапив у біду за кордоном чи хоче проконсультуватися перед виїздом.

Зараз ви читаєте новину «Дівчат вивозять за кордон у секс-рабство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі