пʼятниця, 08 серпня 2008 17:03

Діти з Миргорода перемогли на міжнародному фестивалі

МИРГОРОДСЬКИЙ дитячий танцювальний ансамбль "Екзотика" отримав гран-прі на міжнародному фестивалі дитячої творчості "Золотий лелека-2008" у селі Рибаківка Березанського району Миколаївщини. У ньому брали участь 700 дітей з України, Молдови, Росії, Білорусі.

— На фестивалі діти змагалися в співі, танцях, показували театральні постановки, — розповідає 33-річна Анжела Хоменко, керівник ансамблю "Екзотика" Миргородського центру естетичного виховання.

У номінації "вокал" у жанрі естрадний спів гран-прі виборола 13-річна Марина Петрик із Лубен. 13-річна Анастасія Квітка з Миргорода стала лауреатом "Золотого лелеки".

Танцювальний ансамбль "Екзотика" в молодшій віковій групі переміг 19 дитячих колективів. 9-річні Марія Хоменко та Марина Шевченко з Миргорода завоювали приз глядацьких симпатій.

— Ми жили в пансіонаті "Чайка", в чотиримісних кімнатах, — згадує учасниця Анастасія Квітка. — Кожен день до та після обіду були конкурсні виступи. Під вечір ходили купатися на море. Увечері проводилися різні розважальні заходи та дискотеки.

Торік середня та старша групи ансамблю "Екзотика" на міжнародному фестивалі в Угорщині посіли перші місця. А з минулорічного міжнародного фестивалю "Золотий лелека-2007" старша група колективу привезла гран-прі.

Зараз ви читаєте новину «Діти з Миргорода перемогли на міжнародному фестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі