четвер, 09 жовтня 2008 18:28

Чоловіка шукають за спільними захопленнями

Як можна жінці з дитиною знайти собі чоловіка, якщо цілий день на роботі, а потім — дитина, кухня, прання? Ніколи й нікуди сходити.

Л. Мелашевська, м. Полтава


— Якщо людина хоче, вона обов"язково знайде час для зустрічі зі своєю половиною, — відповідає голова обласної спілки психотерапевтів Кіра Сєдих, 43 роки. — Усе залежить від організації свого часу. Є така  вправа: сісти й чітко прописати кожен свій день на тижні по хвилинах. Тоді знаходяться цілі шматки вільного часу. Ми заходимо на кілька хвилин на кухню, щоб попити каву чи помити посуд і на годину застряємо біля телевізора із серіалом. А вважаємо, що були зайняті. А з кожною з подруг по півгодини поговорили — от півтори години й немає. Звісно, людям після 30 років важче десь збиратися. Можна походити в тренажерний зал, басейн, на каток чи на хор, семінари, конференції, тренінги. У кафе ризик познайомитися з людиною, яка за 5 хвилин тобі стане нецікавою, більший, ніж у кінно-спортивному клубі, де ви обоє захоплюєтеся верховою їздою. За статистикою, найстійкіші шлюби та найвдаліші романи між людьми, яких об"єднує або робота, або спільні захоплення.

— Та нашо вам той чоловік? Живіть собі й дитині на радість і насолоджуйтеся життям! А як хочеться любові, то менше про неї думайте — швидше прийде, — радить 43-річна продавець Вікторія Медвєдева з Полтави.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка шукають за спільними захопленнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі