четвер, 12 травня 2011 17:54

Чого не вистачає у вашому мікрорайоні?

Сергій Сахаров, 30 років. Живе на вул. Київське шосе у мікрорайоні Алмазний.

— Мер обіцяв зробити дитячий майданчик, да так і не зробив. Он у дворі каруселі всі іржаві. Скоро вже доріжуть на металолом. Діти не мають чим себе зайняти. Грають у карти, коли більші — пиво п'ють. Ширку в сусідньому домі купують.

Ольга Головач, 30 років. Живе у мікрорайоні Поділ.

— Нема де листочок роздрукувати або інтернетом скористатися. Піцерій також немає. А було б добре увечері з друзями не їхати в центр, а біля дому посидіти.

Марія Лукінічна, 70 років, із вул. Халтуріна в Київському районі, зупинка "П'ята школа".

— У нас поряд ні одної больніци нема. Колись дєтська була, так її на Браїлки перенесли, а доросла аж на Енгельса. Якось захворіла, температура 38, звоню в "скору", а там кажуть, свободних машин нєту, ідіть по месту житєльства. Доки дійшла — мало не вмерла.

Ольга Пилипенко, 22 роки, вул. Грушевського, мікрорайон Огнівка.

— Нам аби зупинку ближче. Інколи буває, що не біжиш, а летиш. Недавно терміново на роботу визвали. Я півшляху пройшла, згадала, що мобільний забула. Вернулася, знову вийшла, а майже на зупинці знову вернулася, бо вспомнила про пакет із документами. Півранку пробігала.

Світлана Іванченко, 50 років, вул. Баленка, мікрорайон Браїлки.

— Не вистачає ремонту асфальту в дворах. Усюди величезні ями. Таксисти не хочуть їздити, бо машини б'ють.

Віктор Дністров, вул. Великотирнівська, мікрорайон Половки.

— Бракує великого супермаркета. Є один "Полагросервіс", але то для бабульок, які не можуть далі дійти. Там ціни наганяють, асортимент поганий.

Олена, 58 років. Живе на вул. Боженка, Октябрський район.

— Не вистачає розважальних центрів для молодьожи. Збирається дітвора в розвалинах колишньої почти. Сексом там займаються. Вигулювала собачку та бачила, як із тих нетрів вийшла дівчинка років 16. На  ходу юбку обсмикує, а за нею хлопець ширінку застібає.

Григорій Донченко, 35 років, вул. Героїв Сталінграда у мікрорайоні Сади-1.

— Бракує побутового супермаркета типу "Простор" або "Астера". Був раніше "Простор" у тому ж приміщенні, що і супермаркет "АТБ", але чогось закрився. За побутовими речами тепер доводиться далеко ходити або з центру везти.

Олександр Гирявий, 56 років, вул. Грушевського, мікрорайон Мотель.

— Дуже мало міліції. У нас тут і ринок, й ігровий клуб, і генделик. Народу товпиться море. П'яниць вечорами стільки, що не пройдеш. Ще не вистачає тиші.

Любов Олексіївна, 56 років, вул. Петра Юрченка у районі авіамістечка.

— Потрібен великий автобус. Бо їздить лише малий. Тягла раз 20 кілограмів картоплі, то в тому мікроавтобусі ледь руки з сумками не повідривали, доки вийшла.

Ірина Неізвідська, 22 роки,

вул. Вавілова, мікрорайон Левада.

— У нас усього вистачає. Лікарні, ринок, магазини всі під рукою, комп'ютерних клубів удосталь. Торік поремонтували дороги.

Зараз ви читаєте новину «Чого не вистачає у вашому мікрорайоні?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі