четвер, 03 квітня 2008 20:39

Чи вже отримали компенсацію з ощадкнижки?

Володимир Моргун, 60 років, завідувач кафедри психології Полтавського педуніверситету:

— Не отримував, бо в мене навіть ощадкнижка не тут, а в Києві. Займатися тим ніколи. Колись може поїду отримати. Не знаю, чи до того часу виплати не скасують. Суму точну на ощадкнижці не пам"ятаю, але знаю, що з трьома нулями. Батько (83-річний Федір Моргун, 15 років був першим секретарем Полтавського обкому Компартії. — "ГПУ") гроші з ощадкнижки також не отримував. Він уже третій місяць у лікарні. Йому не до того.


Наталія Май, 39 років, полтавська співачка:

— Ні в мене, ні в моїх батьків ощадкнижки не було. Жили не надто заможно. Все що мали, вкладали в життя. Мама працювала бібліотекарем. Тато рано помер.

Добре, що проблему вкладів вирішують. Для багатьох тисяча — великі гроші.


Михайло Цимбалюк, 43 роки, начальник обласної міліції:

— Є заощадження у дружини Зоряни та її батька й матері, які померли. Ми вважаємо, що є ще багато тих людей — пенсіонерів, які більше потребують ці заощадження. Через це вирішили поки що до них не повертатися. Думаю, найближчим часом і не підемо по гроші. Розуміємо, що на всіх може не вистачити. Буде моральніше, щоб отримали ті, яким більше потрібно. Я маю достойну зарплату і дружина також. Вважаємо себе забезпеченою сім"єю.

Зараз ви читаєте новину «Чи вже отримали компенсацію з ощадкнижки?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі