четвер, 21 серпня 2008 20:21

Бензопилки STIHL — дивовижно моторні!

Хто був на цьогорічному Сорочинському ярмарку, не міг пройти повз павільйона фірми STIHL. Там можна було спостерігати захоплюючу роботу скульптора по дереву. Натхненно, як справжній художник, він створював фантастичні фігури з колод бензопилкою STIHL. Навколо зібрався натовп глядачів, які зачудовано спостерігали за його роботою. "Невже це можна зробити за допомогою бензопилки?" — вигукували вони. Але ж диво творилося на їхніх очах!

Майстер Сергій Дишлевий на хвилину відірвався від роботи і розповів нам про те, що приїхав із Запоріжжя на запрошення фірми STIHL. Такий незвичний на перший погляд інструмент, як бензопилка, він обрав для творчості ще вісім років тому. Відтоді з ним не розлучається, бо кращого помічника годі й придумати.

— Коли працюю з бензопилкою, то моя робота перетворюється на шоу, — каже Сергій. — Це видовищно і красиво, екзотично й цікаво. Бензопилка — доступний інструмент, а дерево — слухняний матеріал. Протягом дня можна створити двометрову скульптуру. Я навчався мистецтву роботи з бензопилкою в Німеччині. Працюю з технікою торговельної марки STIHL, бо вона потужна, компактна, легка, зручна і слухається моїх рук. Це важливо, адже скульптура створюється протягом тривалого часу, і якби техніка була некомфортна, то я швидко вибився б із сил. На моє переконання, якщо бензопилками STIHL можна робити такі витончені скульптури, то звичні роботи з деревом — це відпочинок.

Я навчався мистецтву роботи з бензопилкою в Німеччині. Працюю з технікою торговельної марки STIHL

Сергій Дишлевий неспроста навчався в Німеччині й віддає перевагу тамтешній техніці. Адже перша бензопилка 82 роки тому з"явилася саме в цій країні. Молодий інженер-машинобудівник Андреас Штіль заснував неподалік міста Штудгарта фірму STIHL, щоб створити бензомоторну пилку, яку могла б обслуговувати одна людина. Те, що сьогодні здається простим і звичним, 1926 року стало революцією в обробці деревини. Відтоді бензопилки STIHL зазнали чимало удосконалень. Нині фірма STIHL — це транснаціональна компанія, що є виробником бензопилок N1 у світі та єдиною компанією в своєму сегменті, що має власне виробництво всіх важливих комплектуючих до бензопилок, а саме шин та ланцюгів. Майже 60 типів ланцюгів виготовляють на заводі STIHL у Швейцарії. Завдяки найсучаснішим технологіям він не має аналогів у Європі.

Назва STIHL перш за все невід"ємно пов"язанa з бензомоторними пилами, та сьогодні фірма виробляє широкий спектр продукції. Так, другою за величиною групою товарів є пристрої для догляду за зеленими насадженнями: мотокоси, кущорізи, висоторізи та мотоножиці.

Ще одним вагомим фактором успіху компанії стала її відданість спеціалізованій дилерській торгівлі. Напротивагу багатьом конкурентам фірма STIHL поширює свою продукцію лише через офіційну дилерську мережу, намагаючись у такий спосіб захистити споживачів від підробок та некваліфікованого обслуговування. Адже жоден продавець у будівельному супермаркеті чи на базарі не надасть вам такої вичерпної та кваліфікованої інформації, як це зробить фаховий дилер. А на базарах, що переповнені китайськими підробками, є значний ризик придбання продукції кримінального походження. Нині офіційна дилерська мережа складається з майже 180 магазинів по всій Україні, що здійснюють не лише продаж, й сервісне обслуговування техніки STIHL.

Те, що сьогодні здається звичним, 1926 року стало революцією в обробці деревини

Ознайомитися з асортиментом продукції марки STIHL у Полтаві ви можете в офіційного дилера — товариство "Крес-центр Полтава". Він надасть компетентну інформацію щодо вибору й експлуатації приладів STIHL, а також про необхідний догляд для того, щоб ваш новий моторизований пристрій працював тривалий час. Для того, щоб стати власником бездоганної техніки, що служитиме багато років, даруючи відчуття насолоди від роботи, звертайтеся в "Крес-центр Полтава", який розташований за адресою:

Полтава,

вул. Маршала Бірюзова, 47б, телефони: (0532) 56 78 25, 69 22 80.

Зараз ви читаєте новину «Бензопилки STIHL — дивовижно моторні!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі