четвер, 06 серпня 2009 17:58

Багатоповерхівку зведуть на городах

У серпні почнуть будувати перший у Гадячі 8-поверховий будинок на 48 однокімнатних, 32 двокімнатні та вісім трикімнатних квартир.

Полтавський домобудівний комбінат пропонує першим вкладникам внести повну ціну з розрахунку 3100 грн за кв. м площі. Ціна однокімнатної квартири в новобудові — 118–128 тис. грн, двокімнатної — від 175 тис. грн, трикімнатної — 260 тис. грн. Ціни можуть зрости.

— Будемо домовлятися з людьми, щоб кошти віддавали в кредит. Але більше половини суми повинні внести, — каже заступник гендиректора підприємства Сергій Фисун. — Це будівля з нової серії. Зовнішні стіни з прошарком пінопласту працюватимуть  як термос. Узимку заважатимуть втраті тепла, влітку — прохолоди.

Квартири продаватимуть без ремонту, сантехніки, внутрішніх дверей. За додаткову плату здаватимуть під ключ. Будівлю розташують на місці городів. Таким чином здешевлюють житло, бо за генпланом міста багатоповерхівки планувалися в густозаселеному центрі. На зведення будівлі відвели рік.

Якщо буде попит на квартири, то поряд з першим будинком із часом збудують ще два.

Зараз ви читаєте новину «Багатоповерхівку зведуть на городах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі