четвер, 13 листопада 2008 17:23

Автомобілі продають за літніми цінами

У більшості полтавських автосалонів автомобілі не дорожчають.

— У жовтні ми проводили акцію — давали знижку 5–25 тисяч гривень, — розказує адміністратор автосалону "Форд" Олена Тимофієнко. — Тепер продаємо машини за цінами, які були влітку. Ми залежимо від євро, тому коливання курсу долара на нас не впливають. У нашому салоні вартість на авто не підвищується.

Автомобілі "форд" коштують нині 75–250 тис. грн.

Минулий місяць для автосалону "АІС-Полтава" був піковий на готівковий продаж.

— У нас ціни зафіксували на курсі 4,85 гривень за долар, — пояснює начальник відділу продажів компанії Денис Капітон, 28 років. — Ми маємо можливість продавати авто, закуплені за старими цінами й підняти рівень продажів. Люди, які нині купують за готівку, рахують кожну копійку. А ми при цьому теж нічого не втрачаємо. Хоча так буде десь до 10 листопада. Як відбуватиметься далі, невідомо. Із новим завозом ціни теж будуть нові.

Автомобілі ВАЗ коштують 42–51,5 тис. грн, ГАЗ — 50–130 тис. грн, китайські "джиллі" продають за 43–77,5 тис. грн. УАЗ можна купити за 91–112 тис. грн.

А от японські "тойоти" подорожчали. Тепер їх продають за 120–600 тис. грн. Улітку вони коштували 100–500. Менеджер автосалону пояснив це зростанням курсу долара.

Зараз ви читаєте новину «Автомобілі продають за літніми цінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі