четвер, 03 березня 2011 18:33

Автобус без попередження знімають із рейсу

Рейсовий автобус Лубни–Оржиця через Куйбишеве тричі на тиждень може не виїхати на маршрут. Жителі сіл Тимки, Загребелля, Яблуневе, Пилиповичі Оржицького району не мають можливості доїхати до райцентру. Це єдиний автобус у цьому напрямку.

— Зібралася в Оржицю в районну лікарню, бо по селах лікарів немає. Простояла більше як годину з больною спиною, так і не дождалася. Прийшлося машину наймати. Заплатила 80 гривень, — розповідає жителька Тимок 33-річна Олена.

Полтавка попередньо зателефонувала на Лубенський автовокзал дізнатися про рейс на Оржицю. Диспетчер їй відповіла, що автобус буде.

— Приїхала в Лубни, — згадує 46-річна Надія Солодовник. — А мені кажуть, що автобуса в рейсі не буде, бо мало квитків продали. Тому не хочуть даремно витрачати бензин.

Інший транспорт до сіл на Оржиччині з Лубен не ходить. Винайняти таксі коштує 150 грн. Рейсовий автобус належить приватній організації "Спілки водіїв". Замовником перевезень є Лубенська районна державна адміністрація.

— Скарг на те, що автобус Лубни–Оржиця не виходить на маршрут, у нас не було, — говорить Вікторія Мартиневська з Лубенської РДА. — Якщо буде скарга, то я викличу до себе перевізника і запитаю, чому він не хоче виходити на маршрут. Потім Полтавська облдержадміністрація повинна буде на цей маршрут поставити іншого тимчасового перевізника, а пізніше провести новий конкурс серед перевізників.

У "Спілці водіїв" кажуть, з маршрутом усе гаразд. Автобус ходить щодня. Може виникнути затримка рейсу, якщо дорога переметена. Улітку проблем немає.

Зараз ви читаєте новину «Автобус без попередження знімають із рейсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі