вівторок, 22 липня 2008 18:23

Анастасія Копил останні чотири роки була сліпою

19 липня поховали 72-річну Анастасію Копил із села Новоселівка Глобинського району. Жінка померла від атеросклеротичної серцево-судинної хвороби 17 липня. Останнім часом часто зверталася до лікарів.

— Чотири роки нічого не бачила. Через це не могла вишивати. Удома мала вишиті власноруч рушники, наволочки, серветки. Це було її улюблене заняття. Останні роки син або невістка виводили Анастасію Андріївну на подвір"я, далі вона не ходила, — розповідає секретар Жуківської сільради Марія Терещенко, 52 роки.

Жила Анастасія Копил із 45-річним сином Миколою та невісткою Марією. Вони доглянули її до смерті.

Народилася Анастасія Андріївна у Глобиному. 1982 ро-ку із чоловіком та трьома дітьми переїхала до Новоселівки. Влаштувалася різноробочою в місцевий бурякорадгосп. Спочатку жили в колгоспній квартирі, за п"ять років збудували власну хату. Овдовіла жінка років 15 тому. Її донька 41-річна Валентина живе в Сумській області, 47-річний син Віктор — у Семенівському районі.

— На похороні були всі діти і майже всі односельці. Вона була спокійною, дружелюбною жінкою, — додає Терещенко.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Копил останні чотири роки була сліпою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі