четвер, 14 лютого 2008 18:48

Амбулаторію в Проценках переселять

— Планували зробити ремонт іще до 8 березня, але краще хай буде якісно, аніж наспіх, — розповідає Проценківський сільський голова Володимир Литвиненко, 49 років.

Наприкінці березня в селі Проценки Зіньківського району амбулаторію сімейної медицини переселять до адмінбудинку. Нині там Будинок культури, бібліотека, пошта, телеграф.

— Роботи небагато зосталося, — додає Литвиненко. — Усі матеріали завезені.

Ремонт почали восени. Але через похолодання припинили.

— Уже зробили опалення, поміняли електрообладнання, сантехніку, — говорить Володимир Ілліч. — Усередині залишилося пошпаклювати, пофарбувати, покласти лінолеум і замінити батарею, що тріснула від холоду.

Нині амбулаторія працює в аварійному приміщенні. Є дев"ять штатних працівників — два лікарі, три медсестри, решта — обслуговуючий персонал. Мають одну машину швидкої допомоги.

Торік до амбулаторії завезли обладнання на 30 тис. грн — електрокардіограф, термоконтейнер, інгалятор, гінекологічне крісло, стерилізатор повітря, систему контролю глюкози в крові.

У Проценках понад 500 жителів.

Зараз ви читаєте новину «Амбулаторію в Проценках переселять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі