четвер, 03 лютого 2011 19:04

Алкоголіків пускають на стадіон

Жителі авіамістечка в Полтаві жаліються, що на стадіоні "Авіатор" молодь розпиває алкогольні напої. Два роки тому вхід через другий контрольно-пропускний пункт на стадіон зробили за посвідченнями.

— Наче ж нормально стало, — говорить 30-річна Марина Думанська, мешканка авіамістечка. — Алкоголіки перестали на стадіон ходить. Посвідчення строго перевіряли. Та потроху почали знову пускати. Я кожний ранок бігаю там. Неприємно бачити пляшки, бумажки під трибунами.

Полтавець 23-річний Іван говорить, стадіон — оптимальне місце для вживання алкоголю:

— Там класно, що міліція ніколи не ходить. Можна спокійно ввечері посидіти на трибунах із пивом. Охорона не пропускає тільки, якщо видно, що пляшки. Ми їх у пакет ложимо. Коли посвідчення перевіряли, обходили стадіон з іншого боку, під трибунами пролазили.

Охоронець на контрольно-пропускному пункті говорить, проходити на територію можна без посвідчення. Вони потрібні лише для людей, які заїжджають на автомобілях.

— Ходять люди на стадіон, займаються. З пивом туди нікого не пускав.

Зараз ви читаєте новину «Алкоголіків пускають на стадіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі