четвер, 27 листопада 2008 14:34

Академік Григорій Рукас знайшов причину всіх хвороб

Академік Григорій Рукас знайшов причину всіх хвороб

"Я з другом у своєму гаражі переставляв важку металеву рельсу. Тоді нічого не відчув. А через два тижні ледве з дивана став на ліву ногу, сильно запекло у поясниці й почало наче все тіло викручувати", — згадує 50-річний підполковник медичної служби, пенсіонер Олександр Стешенко з Полтави. Він два роки страждав на радикуліт.

— Три місяці я ще якось ходив, а потім зігнуло в позу Квазімодо. Лікарі почали колоти антибіотики, так посадили шлунок і печінку. Прийшлося ще й у гастроентерології лікуватися, — веде далі Стешенко. — Через півроку наче трішки попустило, вирівнявся. А тоді дочка з Росії приїхала, посварилися. Від стресу стався спазм м"язів спини і мене знову нагнуло. Не помагали ні уколи, ні масажі, ні крапельниці. Вирішили видаляти міжпозвонкову грижу. А після такої операції більшість людей опиняється в інвалідному візку. Могли у спинно-мозковий канал вставити замість рідного титанові диски. Отак би й мучився з тим інородним тілом.

Чоловік відмовився від операції, почав лікуватися самотужки. Робив на поперек аплікації з грязями із затоки Сиваш, колов антибіотики. Тоді звернувся до дослідника Григорія Рукаса, який відкрив методику богині Панацеї — усунення першопричини всіх хвороб.

— Він поклав мене на живіт обличчям донизу і заставив по черзі піднімати обидві ноги вправо, вліво, уверх та вниз. А сам сильно нажимав на різні точки на стегнах, щоб розправити сідничний нерв, — продовжує Стешенко. — Було дуже боляче. Це тривало майже дві години. Так, що вже обоє були мокрими.  Сказав, що нормально ходитиму через два тижні. На другий день я поворухнутися не міг, усе тіло боліло, ледве з ліжка сповз. Думаю, сам лікар, а на такого шарлатана повівся. Дістану — приб"ю.

Через три дні чоловік знову поїхав до Рукаса. Той повторив з ним усі вправи. Повністю спина в чоловіка розігнулася через два тижні. Перед тим йому ще прогріли і помасажували хребет на спеціальному ліжку "Серагем" у Полтаві.

— У свої 50 тепер можу бігати і стрибати, — усміхається Стешенко.

60-річний Григорій Рукас за фахом адвокат. Цього року за свої наукові розвідки про знешкодження першопричини всіх захворювань він отримав звання академіка Української Академії наук.

— Коли я вперше приїхав до Сан Санича, то на живіт він лягти не міг.  Спина була, як дуга. Випрямився тільки через півтори години, — розповідає Рукас. — Зі мною 30 років тому було те саме. Приїхав по роботі на судове засідання в місто Гребінку. Тоді я був професійним велогонщиком і лижником. Зранку в готельному номері взявся робити зарядку, присів, а встати не міг. Із півгодини повз до телефону. Після того більше трьох місяців мене безрезультатно лікували в нейрохірургічному відділенні.

Медики ліками лише знімають симптом, а я ліквідую причини захворювання

Знайомий порекомендував Григорієві Рукасу звернутися до знахарки Христі із села Милорадове Котелевського району.

— Та бабця поставила мене на ноги. Вона розправила сідничний нерв і набряк у ньому. Він утворюється на місці згину нервових волокон і перешкоджає руху спинно-мозкової рідини по нерву в кінцівки, — веде далі Рукас. — На восьмий день після її процедур я стояв на мосту в Ленінграді. По річці тоді плив корабель, і пасажири на ньому танцювали. Про себе подумав: "Везе їм. А я каліка". А тоді наче схаменувся — чую, що в мене не болить спина. І зразу жаром обдало. Це було таке щастя! Відтоді забув про біль у спині.

Три роки чоловік возив до цілительки друзів та знайомих. А тоді вона передала йому свої вміння:

— Каже: "Тут кеба треба. В тебе вона є". Просто доторкнулася до лоба. А тоді зажадала 150 карбованців (нині це 350 доларів) за дар допомагати людям. Мовляв, хвороба — це рабство. А від рабства треба лише відкуплятися. І наказала у пацієнтів теж завжди брати гроші. Щоб знали ціну справжнього здоров"я.

2001 року Григорій Рукас видав науковий трактат "Панацея відкрила свій секрет і силу".

— Чотири роки тому я досліджував трупи у полтавському морзі. І в кожного померлого на стегні виявив затвердіння. Коли надавлювати на цю точку в живих людей, вони відчувають біль. За формою це скручені в клубок нервові волокна, які нагадують капсулу, — пояснює цілитель. — Вона закладена в тілі кожної людини ще до її народження і діє як вірус у комп"ютері. Нейтралізувати її можна лише такими маніпуляціями. Найкраще її знешкодити у віці до шести місяців. І тоді в такої дитини ніколи не буде ні ангіни, ні сколіозу, ні остеохондрозу.

За сеанс процедур Рукас бере з людини 10% її місячного доходу. До нього приїжджають хворі з Росії, Великої Британії, США, Німеччини, Чехії.

Екологія, харчування, вода, фізичне й психологічне навантаження — не причини захворювань, вважає Григорій Рукас. Вони є подразниками, які впливають на хворий орган. Здоровий організм на них не реагує.

— Медики ліками лише знімають симптом, а я ліквідую причини захворювання. Кожен орган має сім рівнів міцності. Якщо не всі вони ще зруйновані, то слід знешкодити капсулу. Так ми наче запускаємо програму самовідновлення, — продовжує Рукас. — Я закриваю очі й одразу бачу, де защемлені нервові волокна і які органи від того страждають. Тоді проводжу маніпуляції — і біль у серці чи шлунку зникають.


Тел.: 8 (0532) 57 23 70,

8 (050) 144 03 65,

8 (097) 557 84 54.

www.rukas.at.ua

Зараз ви читаєте новину «Академік Григорій Рукас знайшов причину всіх хвороб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі