субота, 02 червня 2007 17:35

З"їзд БЮТ обнулив свій список та виключив з нього 26 "зрадників"

На засіданні міжпартійного з"їзду БЮТ прийняли рішення достроково припинити повноваження 26 народних депутатів у зв"язку з їх фактичним виходом з фракції БЮТ, зрадою БЮТ та втратою зв"язків з депутатською фракцією. Про це повідомила прес-секретар лідера БЮТ Марина Сорока.

Зокрема з"їзд достроково припинив повноваження Валерія Чичкова, Володимира Олійника, Олега Антіпова, Олексія Данілова, Максима Луцького, Михайла Зубця, Василя Хмельницького, Інги Вершиніної, Володимира Зубика, Олександра Єдіна, Дмитра Крючкова, Павла Лебедєва, Володимира Толстенка, Михайла Гладія, Володимира Ткаченка, Дмитра Видріна, Володимира Курінного, Олександра Борзих, Олега Надоші, Сергія Сінченка, Сергія Потімкова, Любові Стасів, Олександра Ковтуненка, Сергія Поліщука, Олени Вітенко та Миколи Замковенка.

Крім того, під час з"їзду прийняли рішення про обнулення списку кандидатів в народні депутати на виборах 2006 року.

Як повідомила Сорока, зараз оголосили перерву до 18:00 для того, щоб документи з прийнятими рішеннями надати ЦВК для ухвалення остаточного рішення.

Після перерви, за словами прес-секретаря, планується розглянути питання щодо відкликання зі списків БЮТ депутатів місцевих рад, які не виконали взяті на себе зобов"язання. Зокрема, планується позбавити депутатських мандатів ряд представників БЮТ в Київраді.

Також планується прийняти рішення щодо дострокового припинення повноважень депутатів фракції БЮТ, які написали заяви про вихід з фракції. При цьому М.СОРОКА наголосила, що це буде зроблено тільки після того, як ЦВК прийме рішення з обнулення списку кандидатів в народні депутати від БЮТ, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «З"їзд БЮТ обнулив свій список та виключив з нього 26 "зрадників"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі