пʼятниця, 09 серпня 2019 13:17

З'явилися нові подробиці справи "Роттердам+"

З'явилися нові подробиці справи "Роттердам+"
Затримали одного з підозрюваних - колишнього члена НКРЕКП Володимира Євдокімова.

Одного із підозрюваних у справі "Роттердам+" затримали 8 серпня – це колишній член НКРЕКП Володимир Євдокімов. Про це розповів керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

Наразі Солом'янський суд обирає фігуранту запобіжний захід. Прокурори просять заставу 50 млн грн, пише "Українська правда"

"Щодо інших фігурантах, яких не затримали, через те, що вони перебувають поза межами України, щодо них розпочато кримінальний процес, тобто їм оголошено підозри, їх викликано до детективів у віторок, середу та в різні дати та, у випадку їхньої неявки, будуть вживатися заходи для їхнього розшуку", - сказав Холодницький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Понад 200 справ готові до Антикорупційного суду" - Ситник і Холодницький активізувалися

Детективи Національного антикорупційного бюро повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем 6-м особам, причетним до введення так званої формули "Роттердам+", зокрема екс-голові Національної комісії, яка здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Дмитру Вовку.

Споживачам електроенергії завдано 18,87 млрд грн збитків, повідомили у відомстві.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися нові подробиці справи "Роттердам+"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі