четвер, 10 березня 2011 13:14

Зять Онопенка пропонує суддям гроші

Зять Онопенка пропонує суддям гроші

Колишній перший заступник міністра юстиції України Євген Корнійчук попросив суддю Печерського райсуду Києва Оксану Царевич змінити йому запобіжний захід.

Відповідне клопотання він подав під час сьогоднішнього судового засідання.

"Прошу змінити запобіжний захід з підписки про невиїзд на взяття на поруки двох народних депутатів, - наголосив він у своїй промові. - Якщо це неможливо, то прошу скасувати підписку про невиїзд з Києва та дозволити моїм рідним внести заставу. Або ж дати дозвіл мені виїжджати з Києва та пересуватися країною. Це потрібно, бо я є адвокатом і головою Соціал-демократичної партії".

Його адвокати Ігор Фомін та Оксана Дитинко у своїх клопотаннях попросили закрити кримінальну справу проти Корнійчука та призначити колегіальний розгляд справи з трьох суддів, які призначені безстроково.

Суддя прийняла клопотання та пішла до нарадчої кімнати.

Прокурор виступив проти усіх клопотань. Зокрема, під час обговорення прохання Корнійчука скасувати підписку про невиїзд, він зауважив, що у разі потреби обвинувачений може у суді отримати дозвіл на пересування країною.

Як відомо, Апеляційний суд відмовив Корнійчуку у його проханні змінити підсудність розгляду справи.

Згідно до законодавства застава перераховується на депозит суду.

Зараз ви читаєте новину «Зять Онопенка пропонує суддям гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі