середа, 03 вересня 2008 15:56

Звинувачуючи Ющенка Тимошенко неприродно посміхалася (ФОТО)
6

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко звинуватиля Президента в розвалі коаліції. Сьогодні, виступаючи на засіданні Кабміну Прем"єр саме главу держави назвала винуватцем руйнування демократичної коаліції.

Втім, такого роду жорсткі заяви не перешкодили Юлії Володимирівні радісно посміхатися впродовж всього засідання.

"Власне, за його дорученням вчора зруйнована коаліція, за його дорученням вчора депутати, маючи дзвінки від Президента, виходили з демократичної коаліції.

Я думаю, що все це сплановано, і я думаю, що фактично ця безвідповідальна політика призвели сьогодні до серйозного розхитування демократичної коаліції. Ну і ще раз хочу сказати, що ми вважаємо, що це просто істерика. Демократична коаліція повинна жити і працювати. Я думаю, що всі, хто хоче служити Україні, це розуміють", - упевнена Прем"єр.

"Фракція партії, блок якоий я очолюю - ми абсолютно послідовні учасники демократичної коаліції. Ми не були співучасниками, коли, починаючи з моменту створення, демократичну коаліцію Президент України руйнував щодня всы 8 місяців.

Щодня створювалися перешкоди для роботи уряду, приниження уряду, руйнування роботи уряду", - резюмувала Юлія Володимирівна. Втім, окрім жорстких заяв на адресу Президента, у Прем"єра вистачило часу і на те, щоб привітати олімпійських призерів української збірної в Пекіні.

Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Звинувачуючи Ющенка Тимошенко неприродно посміхалася (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі