пʼятниця, 12 грудня 2008 16:38

Зварич вибачився за те що, оббрехав Ющенка

Заступник лідера фракції НУ-НС Роман Зварич заявляє, що неправильно зрозумів позицію Президента України Віктора Ющенка відносно створення коаліції трьох фракцій – НУ-НС, БЮТ і Блоку Литвина.

Про це Зварич заявив журналістам після закінчення засідання фракції НУ-НС, повідомляє УНІАН.

За словами Зварича, на засіданні фракції представник президента, заступник глави Секретаріату президента Петро Олійник заявив, що Ющенко вважає, що коаліційна угода має бути не декларативним, а дієвим механізмом.

Крім того, за словами Зварича, президент вважає, що на даний момент у проекті коаліційної угоди не містяться дієві механізми, які б дозволили її виконати.

Він зауважив, коли йдеться про виконання певних зобов"язань, то потрібно розуміти, хто за що відповідає і хто буде здійснювати виконання цих конкретних зобов"язань.

"Я переконаний в тому і приношу вам свої вибачення, що я помилився у своїй попередній оцінці президента", - сказав Зварич.

12 грудня, Зварич заявив, що президент проти входження фракції "Наша Україна – Народна самооборона" у коаліцію з фракціями БЮТ та Блоку Литвина.

Зараз ви читаєте новину «Зварич вибачився за те що, оббрехав Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі