четвер, 25 вересня 2008 11:10

Зварич підозрює, що Тимошенко таки пов"язана з Кремлем

Народний депутат від НУНС Роман Зварич схильний до думки про те, що останні дії Прем"єр-міністра Юлії Тимошенко і БЮТ продиктовані московським Кремлем. Про це політик заявив в інтерв"ю ЛІгабізнесІнформ.

Зокрема, Зварич сказав: "Я більш схильний так думати. Хоча до 2 вересня я навіть не дозволяв собі такої думки".

Народний депутат, серед іншого, не розуміє, що заважає Прем"єр-міністрові зробити один крок - засудити дії російського Чорноморського флоту, "який вчинив напад на союзну нам державу з території держави, Прем"єр-міністром якої є Тимошенко".

На переконання "нашоукраїнця", будь-який інший Прем"єр в такій ситуації, "в країні А, Б, В, не сидів би і не мовчав". "Це мовчання чимось продиктоване. Тому я починаю вірити в ті звинувачення, які були висловлені на адресу Юлії Володимирівни, і проти яких я колись виступав", - підкреслив Зварич.

Нагадаємо, днями заступник глави Секретаріату Президента України Андрій Кислинський заявив, що неофіційна сторона візиту Прем"єр-міністра до Росії полягатиме в "звіті Тимошенко перед Москвою" про політичну ситуацію в державі.

За його словами, Тимошенко "доповість російському керівництву про хід виконання установок щодо змін в українській владі".

Зокрема, йтиме мова про "союз між БЮТ і Партією регіонів, призначення Віктора Януковича на пост Голови ВР зі збереженням Тимошенко на посаді Прем"єра", а також про "введення в дію змін в Конституцію, які обмежують повноваження Президента".

У свою чергу, Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко спростовує чутки про те, що їде до Москви для звіту перед російським керівництвом. "Я хотіла б спростувати смішні заяви про те, що Прем"єр-міністр збирається їхати до Москви про щось звітувати, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Зварич підозрює, що Тимошенко таки пов"язана з Кремлем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі