четвер, 20 березня 2008 15:46

Жванія розповів, що говорив Ющенко на таємній зустрічі з "Народною самообороною"

Жванія розповів, що говорив Ющенко на таємній зустрічі з "Народною самообороною"
На зустрічі з частиною фракції блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" Президент України Віктор Ющенко розкритикував поведінку "Народної Самооборони" у парламенті. Про це в інтерв"ю "Главреду" повідомив народний депутат Давид Жванія, коментуючи сьогоднішню ранкову зустріч Президента з НУНС.

"Говорив Президент. Ми ні про що не говорили. Він говорив про те, що ми ("Народна самооборона") погано розуміємо тенденції і процеси, що відбуваються в парламенті. І ми повинні бути єдиною командою і слухати ті команди, що надходять... Натякнув, це в дуже легкій формі сказано, що він був здивований нашою поведінкою", - розповів Жванія про розмову з Президентом. При цьому він відмовився уточнити, чим конкретно незадоволений Ющенко.

Відповідаючи на питання, чи були якісь установки від Президента на подальше поводження депутатської групи "Народна Самооборона", Жванія заявив: "Як кулак, зібраний в одну силу, слухати те, що скаже Балога. Сказав: "Балога - це я". А я сказав, що, у принципі, ми це знали і до того".

Зараз ви читаєте новину «Жванія розповів, що говорив Ющенко на таємній зустрічі з "Народною самообороною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі