середа, 02 липня 2008 12:59

Жванія пояснив причину метаморфоз з обличчям Ющенка

Обличчя президента України Віктора Ющенка знівечила одна з гілок трійчастого нерва. Про це заявив народний депутат Давид Жванія в інтерв"ю "Комсомольській правді".

За його словами, коли Ющенко потрапив в австрійську клініку "Рудольфінерхаус" із загостренням панкреатиту, після деяких ліків у нього впав імунітет. "В результаті виявився оперізувальний герпес, і почалося запалення однієї з гілок трійчастого нерва, що і викликало асиметрію обличчя", - запевнив він, додавши, що причиною набряклості стали сильні знеболюючі препарати.

Коментуючи заяви колишнього лікаря Ющенка - Ольги Богомолець - про відсутність ознак харчового отруєння, Жванія сказав: "А що, косметологи (Ольга Богомолець очолює "Клініку лазерної медицини" Інституту дерматології і косметології) тепер розбираються в таких захворюваннях?"

Нагадаємо, раніше народний депутат від НУНС Жванія заявляв, що хвороба кандидата в Президенти України Ющенка є наслідком звичайного харчового отруєння.

За матеріалами: Комсомольська Правда, Лігабізнесінформ

Зараз ви читаєте новину «Жванія пояснив причину метаморфоз з обличчям Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі