вівторок, 26 листопада 2019 11:57

Журналісти показали, як чиновники у Дніпрі їздять на килим до Корбана

Журналісти показали, як чиновники у Дніпрі їздять на килим до Корбана
Філатов дружить із Корбаном.

Чиновники Дніпропетровської облдержадміністрації та депутати міськради Дніпра регулярно відвідують офіс бізнесмена Геннадія Корбана.

Той офіційно не обіймає жодну державну посаду і є позаштатним радником міського голови Бориса Філатова, повідомляють журналісти "Bihus.Info"

Два місяці вони спостерігали за офісом Корбана. Серед візитерів зафіксували зокрема голову міської ради з питань бюджету та фінансів Артема Хмельникова. Чиновник розповів журналістам, що їздить до бізнесмена, бо потребує узгодження питань формування місцевого бюджету.

Корбан також підтвердив, що має вплив на депутатів міської ради від партії "Укроп".

Разом із Хмельниковим офіс Корбана відвідував і друг бізнесмена — Михайло Кошляк. Журналісти вказують, що за часів спільних бізнесових справ Корбана і олігарха Ігоря Коломойського Кошляка називали "головним силовиком групи компаній "Приват".

Також офіс Корбана регулярно відвідують екс-директор Департаменту ЖКГ та будівництва блдержадміністрації часів президентства Віктора Януковича, а нині позаштатний радник Філатова з питань капітального будівництва Олексій Бурік.

Серед інших візитерів - начальник управління доходів міської адміністрації Олександр Козік, а також заступник мера Дніпра Олександр Сидоренко.

Філатов не зміг пояснити журналістам, що конкретно його підлеглі робили в офісі Корбана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський і Богдан в Дніпрі ходили на пиво та мірялися силою

На сесії міськради Дніпра депутат Олександр Купрієнко поставив запитання, чому дані про продаж та оренду комунального майна не публікуються на сайті міськради. У відповідь мер міста Борис Філатов вилаявся матом.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти показали, як чиновники у Дніпрі їздять на килим до Корбана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі