вівторок, 29 січня 2008 09:10

Журналіста "5 каналу" відсторонили від програми "Час" через конфлікт з Порошенком

Журналіста "5 каналу" відсторонили від програми "Час" через конфлікт з Порошенком
Журналіста Єгора Соболєва відсторонено від ведення щоденної вечірньої інформаційно-аналітичної програми "Час" на 5 каналі.

Про це Соболєву повідомив шеф-редактор 5 каналу Олександр Народецький, повідомляє ІМІ.

Соболєв очолює журналістську ініціативу "Не продаємося", яка має на меті боротьбу з замовними матеріалами на українському телебаченні.

Водночас, за інформацією джерел "Української правди", усунення Соболєва пов"язане з його конфліктом з Петром Порошенком, який триває з червня.

Так, за словами співрозмовника, спочатку Соболєва просили не висвітлювати у своїй програмі процес формування блоку НУ-НС, а після виборів – скандальні теми виділення київської землі, з чим Соболєв не погоджувався.

Під час виборчої кампанії, за даними джерела, Соболєву також пропонували піти у відпустку.

Співрозмовник також підтвердив, що про звільнення журналісту повідомив Народецький, запропонувавши разом з тим обрати, чим він буде займатися на каналі замість програми "Час".

Між тим, у понеділок стало відомо про можливе призначення Олександра Ткаченка генеральним продюсером 5 каналу, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Журналіста "5 каналу" відсторонили від програми "Час" через конфлікт з Порошенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі