понеділок, 02 грудня 2019 16:50

"Знайшли цікаве рішення" - Зеленський обіцяє вдвічі нижчі тарифи на тепло

"Знайшли цікаве рішення" - Зеленський обіцяє вдвічі нижчі тарифи на тепло
"Це точно буде не за ваші кошти", — Зеленський. ФОТО: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський анонсував зменшені удвічі тарифи на тепло для населення наступної зими.

У Facebook-зверненні він заявив, що уряд для цього знайшов "цікаве рішення".

"Уряд ухвалив програму "Гарантована ціна на газ". Ціна ще зменшилася на 7%. Працюємо над тим, щоби зниження було ще більшим. Потім у нас була зустріч з урядом на Банковій з приводу тарифів. Ми працюємо, щоб цієї зими було зниження, були зменшені платіжки з опалення.

Також знайшли цікаве рішення, яке дозволить наступної зими зменшити тарифи на тепло майже на половину. Це буде дійсно окрема програма. Ми готуємо цю інформацію. Готуємо етапи, що буде зроблено, які кошти будуть виділені. Це точно буде не за ваші кошти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страхова ціна газу: в уряді пояснили, коли запрацює тариф

30 листопада Офіс президента показав відео, на якому Зеленський разом з кількома чиновниками, зокрема прем'єром Олексієм Гончаруком, обговорює зниження тарифу на опалення у грудні. Президент наполягав на зменшенні ціни саме у грудні.

Йому пояснили, що "Нафтогаз" знизив ціну на газ у порівнянні з минулим роком, у такий спосіб для громадян, які обігрівають оселі газом, ціна у платіжці знизиться.

Громадяни, які користуються централізованим опаленням зниження тарифу не відчують. Бо законом закріпленні незмінні тарифи до травня 2020.

Зараз ви читаєте новину «"Знайшли цікаве рішення" - Зеленський обіцяє вдвічі нижчі тарифи на тепло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі