четвер, 10 липня 2008 16:51

Зміни до бюджету вже погоджені з трьома фракціями

Зміни до бюджету вже погоджені з трьома фракціями
Сьогоднішнє вечірнє пленарне засідання Верховної Ради закрито. Завтра робота парламенту розпочнеться о 10.00.

Про це повідомив у сесійній залі голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк.

За його словами, "чим ближче до закінчення сесії, тим нижча політична температура". Він повідомив, що щойно завершив розмову з головою Бюджетного комітету, який повідомив, що вже з трьома фракціями ВР узгоджено бюджетні пропозиції.

Як сказав Яценюк, на 16.30 призначено засідання Бюджетного комітету, і з 16.30 до 20.00 "Бюджетний комітет буде готовий ухвалити рішення і, скоріше за все, це рішення буде позитивним (стосовно змін до держбюджету)".

Голова ВР додав, що якщо це рішення буде ухвалено о 20-й годині або навіть о 2-й годині ночі, він все одно роздасть його депутатам для ознайомлення.

Він наголосив, що якщо це буде зроблено, то завтра зранку відбудеться засідання керівників фракцій, на якому буде узгоджено порядок розгляду питань в п"ятницю.

За словами Яценюка, зараз "на порядку денному питання: як проголосувати бюджет, як тимчасово фактично законсервувати політичну кризу і як закрити сесію Верховної Ради".

"Я зроблю все, щоб ви (депутати) до завтрашнього ранку отримали матеріали для завтрашнього засідання парламенту", - сказав Яценюк і висловив сподівання, що завтрашні голосування будуть результативними.

Голова ВР також додав, що завтра проситиме депутатів повернутись до розгляду низки раніше непідтриманих питань, зокрема, чотирьох соціальних питань, а також законопроекту про безпеку дорожнього руху, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Зміни до бюджету вже погоджені з трьома фракціями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі