пʼятниця, 27 березня 2020 20:31

"Зміна лідера в "Голосі" привела до формування позиції і можливості зростання рейтингу" - експерт

"Зміна лідера в "Голосі" привела до формування позиції і можливості зростання рейтингу" - експерт
Експерт вважає, що партія "Голос" набрала динаміку та змінила свою зовнішню риторику. Фото: Facebook\Семенюк

Таку думку висловив політичний експерт Тарас Семенюк, коментуючи останню акцію партії "Голос" - автомітинг під ОП, котрий був покликаний зупинити можливу здачу національних інтересів під час переговорів в ТГК у Мінському форматі через скайп-зв'язок.

"Голос" достатньо креативно підійшов до акції в умовах коронавірусу, розуміючи, що масові акції не можливі. Це була єдина партія, яка організувала протест, зробивши його в автомобілях, не наражаючи людей на небезпеку. До того ж, партія змогла продемонструвати свою громадянську позицію, та ще раз звернути увагу суспільства, що ОП веде політику на межі з переходом за "червоні лінії" здачі державних інтересів і можливої кристалізації бойовиків як суб'єкта конфлікту, що може призвести до міжнародного визнання не російської агресії, а внутрішнього конфлікту",- вважає політолог Тарас Семенюк.

Загалом політичний експерт відзначає, що партія "Голос" після того, як її очолила Кіра Рудик, набрала динаміку та змінила свою зовнішню риторику, здобувши чітку позицію, що, власне, найближчим часом, може призвести до росту рейтингів та збільшення електоральної бази.

Семенюк підкреслює, що попередня акція під ОП теж була очолена партією "Голос" проти "мінської зради".

За словами експерта, нова керівник демонструє якісний та ефективний результат в регіонах, готуючи партію до участі на місцевих виборах.

Наостанок Тарас Семенюк додає, що зміна лідера йде партії на користь. З однієї сторонни, Вакарчук демонструє, що це не партія лідерського типу, як наприклад "ЄС", де головну скрипку грає виключно Порошенко, і не "Слуга Народу", де без Зеленського рейтинг і структура взагалі не можливі.

"Голос" - це партія, в якій можуть бути різні лідери, що доповнюватимуть одне одного. Меседжі, котрі були на виборах про те, що це партія сильної команди, зараз як ніколи демонструються на практиці" - вважає політолог.

Зараз ви читаєте новину «"Зміна лідера в "Голосі" привела до формування позиції і можливості зростання рейтингу" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі