середа, 01 серпня 2012 19:26

ЗМІ оприлюднили першу п'ятірку списку партії "Україна – Вперед!"

ЗМІ оприлюднили першу п'ятірку списку партії "Україна – Вперед!"
Список очолить сама Наталія Королевська. Фото: procherk.info

Стала відома перша п'ятірка виборчого списку партії "Україна – Вперед!" Наталії Королевської. До неї потрапив син актора Богдана Ступки Остап. Про це повідомляють джерела "Української правди".

Список очолить сама Королевська, на другому місці – футболіст Андрій Шевченко, третій – Остап Ступка, четвертий – колишній глава Міністерства охорони здоровя Ілля Ємець, п'ятий - ректор Київського національного лінгвістичного університету Роман Васько.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", сьомим номером у списку буде заступник голови партії "України - Вперед!" Євген Суслов, 31-м колишній міністр юстиції Євген Корнійчук.

Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з'явилася інформація про те, що актор, син народного артиста, Героя України Богдана Ступки Остап буде третім номером у списку кандидатів в народні депутати від партії Наталії Королевської "Україна - вперед!".

Сам же актор відмовився повідомити які-небудь подробиці.

"Ой, давайте я зараз це ніяк не буду коментувати", - сказав Ступка, відповідаючи на питання про те, чи є правдою те, що він буде балотуватися в парламент.

"Це все стане відомо завтра", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ оприлюднили першу п'ятірку списку партії "Україна – Вперед!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі