понеділок, 29 жовтня 2007 20:12

Житомирські "нашоукраїнці" ще сподіваються на мудрість Ющенка

Члени Житомирської регіональної організації партії НСНУ глибоко стурбовані призначенням на посаду тимчасово виконуючого обов"язки голови Житомирської обласної державної адміністрації Юрія Забели.

Про це йдеться у відкритому листі організації до президента Віктора Ющенка, текст якого наводить прес-служба Житомирської організації НСНУ.

"Житомирська регіональна організація НСНУ не підтримує та не розуміє призначення на посаду т.в.о голови Житомирської облдержадміністрації, людини, яка змінює партії заради кар"єри", - йдеться в листі.

"Ми вважаємо неприпустимим роботу даної особи на такій відповідальній посаді в Житомирській області та переконані, що Юрій Забела повинен сам написати заяву про свою відставку", - наголошує регіональна організація.

"Вікторе Андрійовичу, ми сподіваємось на Вашу мудрість та звертаємось з проханням переглянути кадрове призначення на посаду тимчасово виконуючого обов"язки голови Житомирської обласної державної адміністрації Юрія Забели", - йдеться у листі до президента.

Водночас регіональна організація наголошує, що "очолити Житомирську область повинна людина, яка роками працює на теренах рідної землі та розуміє проблеми області".

Водночас житомирські нашоукраїнці наголошують, що вважають себе "командою президента і в добрі й скрутні часи готова завжди підставити своє плече заради розбудови процвітаючої України".

Як відомо, Забела до серпня 2007 року був першим секретарем Соцпартії України в Макарівському районі Київської області.

Крім того, його брат Леонід Забела, очолює районний осередок Партії регіонів Ємільчинського району Житомирської області, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Житомирські "нашоукраїнці" ще сподіваються на мудрість Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі