субота, 11 жовтня 2008 15:23

Жириновський хоче судити Ющенка як військового злочинця

Заступник голови Державної думи РФ Володимир Жириновський вважає, що Україна і Грузія можуть бути звинувачені в розв"язуванні третьої світової війни. Про це він заявив журналістам під час відео-моста.

"Україна поставляє зброю в інші країни, до Китаю, Ірану, поставляє ракети, що можуть нести ядерну зброю, тому і Грузія, і Україна в перспективі можуть бути звинувачені в розв"язуванні як співучасники в Третій світовій війні. Саме цим закінчиться стан агонії Америки - у неї 4 листопада буде останній Президент Барак Обама, більше виборів не буде в США, буде велика війна на Близькому сході, і там теж будуть українські солдати і грузинські солдати", - сказав Жириновський, повідомляє "ЛІГА".

За словами політика, головне для американців - розв"язування конфлікту між Росією, Грузією та Україною. Крім того, Жириновський вважає, що гроші, що отримуються Україною від Росії як плата за оренду бази для Чорноморського флоту, можуть бути направлені на покупку Україною американських кораблів, що надійдуть на озброєння України. "Режими Ющенка і Саакашвілі приречені, їх судитимуть як військових злочинців", - підкреслив Жириновський.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський хоче судити Ющенка як військового злочинця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі