понеділок, 21 березня 2011 12:04

Зі Львова та Луганська вирушили "відбирати Україну" у олігархів та Азарова

Зі Львова та Луганська вирушили "відбирати Україну" у олігархів та Азарова

Сьогодні близько 50 вантажних і легкових авто вирушили зі Львова протестним автопробігом. В цей час з Луганська також стартувала колона автомобілів. Вони вирушили до Києва з Всеукраїнською акцією Автомобільний марш протесту.

У кожному місті до мітингувальників приєднуватимуться місцеві автомобілісти. Там проводитимуться мітинги та зустрічі-обговорення. 25 березня всі учасники автопробігу зустрінуться у Києві на Європейській площі. Там відбудеться спільний мітинг-протест під гаслом "Відбери у олігархів Україну, поверни її громадянам!"

"Показовим є те, що останнім часом наші акції втрачають галузевий характер. Одне із завдань автопробігу — закликати до одностайності не лише підприємців, а й консолідувати інші суспільні групи: робітників, студентів, освітян, медиків. Народу потрібні не точкові поступки влади, а системні зміни, - заявила на мітингу Ольга Сало з громадського руху Відсіч.

Під час мітингу, який відбув перед автопробігом, мітингувальники також вимагали відставки уряду Миколи Азарова.

"Ціни на бензин повзуть вгору, наші права ущемлюють на кожному кроці. Новий Податковий кодекс зажене нас чисто в могилу. Тому ми вимагаємо відставки теперішнього уряду і Азарова", - каже голова асоціації автоперевізників Львівщини Андрій Корчинський.

"Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України" об'єднала близько 100 організацій підприємців. Автопробіг підтримують також Конфедерація вільних профспілок, молодіжний рух "Відсіч", Асоціація правозахисників України, Всеукраїнська спілка ветеранів, Спілка офіцерів України, Асоціація українських банків.

Зараз ви читаєте новину «Зі Львова та Луганська вирушили "відбирати Україну" у олігархів та Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі