понеділок, 27 вересня 2021 19:42

Зеленському не посилювали охорону - УДО

Зеленському не посилювали охорону - УДО
Раніше ЗМІ повідомляли, що кортеж президента збільшився і їздить із мигалками. Фото: president.gov.ua

Управління державної охорони не посилювало охорону президента Володимира Зеленського після замаху на його першого помічника Сергія Шефіра.

Про коментар УДО повідомляє "Суспільне"

У пресслужбі відомства розповіли, що посилено президентів охороняють із 2014 року, у зв'язку зі збройним конфліктом на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція працює в посиленому режимі

Інших працівників Офісу президента охороняє не Управління держохорони, а інші органи.

Яка кількість автівок пересувається у складі кортежу і скільки спецпризначенців охороняють главу держави — в УДО не розголошують, позаяк це є державною таємницею.

22 вересня вранці біля села Лісники в Києво-Святошинському районі Київської області стріляли в автомобіль Шефіра. Поранили водія машини. В автомобіль випустили щонайменше 10 куль.

В Офісі президента обстріл пов'язали з боротьбою проти олігархів. Справу розслідує Головне слідче управління Національної поліції.

ЗМІ повідомляли, що у президента оновився кортеж - їздить із сиренами і мигалками, на великій швидкості, збільшилась кількість машин.

Зараз ви читаєте новину «Зеленському не посилювали охорону - УДО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі