неділя, 07 липня 2019 14:27

Зеленського просять відкликати кандидата від "Слуги народу" по 107 округу

Зеленського просять відкликати кандидата від "Слуги народу" по 107 округу
Зеленського просять відкликати кандидата від "Слуги народу" по 107 округу Олександра Сорокіна. Фото: РБК-Україна

Народний депутат Сергій Шахов закликав президента Володимира Зеленського поміняти "випадкових" кандидатів-мажоритарників на Луганщині.

Про це він заявив в ефірі каналу Newsone, передають Українські новини.

"5 округів на Луганщині продані, зверніть на це увагу. Подивіться, кого поставили туди на округи. Оцініть, є один з Блоку Петра Порошенка, якого призначали Військово-цивільною адміністрацією на "Луганську фармацію". Цього хлопця призначили сьогодні в Лисичанську, я не знаю, як це сталося", - заявив Шахов.

За його словами, в 107 окрузі Луганської області від партії "Слуга Народу" висунутий кандидатом колишній член Блоку Петра Порошенка Олександр Сорокін.

Як раніше писали журналісти, в грудні 2018 року Олександр Сорокін без належного за законом конкурсу отримав посаду в міськраді Сєвєродонецька, а вже через два місяці був призначений на посаду комерційного директора комунального підприємства "Луганська обласна Фармація-Північ" (мережа комунальних аптек).

Зараз ви читаєте новину «Зеленського просять відкликати кандидата від "Слуги народу" по 107 округу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі