середа, 21 жовтня 2020 19:22

Зеленський запланував військовий парад на 30 річницю Незалежності

Зеленський запланував військовий парад на 30 річницю Незалежності
Урочистості з нагоди 30-ї річниці незалежності України пройдуть за участю представників іноземних держав. Фото: glavcom.ua

Під час святкування Дня Незалежності України в 2021 році в Києві пройде військовий парад.

Відповідний указ №459 підписав президент України Володимир Зеленський сьогодні, 21 жовтня.

Планується, що рух військової техніки та військовослужбовців відбуватиметься Хрещатиком та Майданом Незалежності.

Як зазначається, урочистості з нагоди 30-ї річниці незалежності України пройдуть за участю представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, іноземних держав, міжнародних організацій, духовенства, громадськості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові пройшов марш слави УПА

Відбудуться також церемонії покладання квітів до пам'ятників і пам'ятних знаків, місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, учасників операції об'єднаних сил, антитерористичної операції, заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Святкування Дня Незалежності у 2020 році у столиці коштувало щонайменше 1,6 мільйона гривень. Це у 6 разів дорожче, ніж попереднього року.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський запланував військовий парад на 30 річницю Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі