неділя, 13 жовтня 2019 21:31

Зеленський закликав учасників акцій до Дня захисника України не робити "картинку для російських ЗМІ"

Зеленський закликав учасників акцій до Дня захисника України не робити "картинку для російських ЗМІ"
Зеленський звернувся до протестувальників. Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський в спеціальному зверненні закликав учасників акцій до Дня захисника України не піддаватися на "провокації тих, хто дуже хоче створити красномовну картинку для російського телебачення".

"Вірю, що в цей день гарячі серця не затьмарять здорового глузду. Прошу вас - будьте розсудливими, дійте відповідально, в рамках закону і громадського порядку. І, будь ласка, не піддавайтеся на провокації тих, хто дуже хоче створити красномовну картинку для російського телебачення. Завтра - наше українське національне свято. Давайте в цей день не робити своїми ж руками подарунків для наших недругів. Вони мріють побачити в наших рядах чвари, сварки і хаос. і дуже бояться, що українці будуть єдиними і згуртованими", - написав Зеленський в Facebook.

Звертаючись до ветеранів і добровольців, Зеленський зазначив, що ніколи не допустить, щоб пам'ять про їх загиблих побратимів і сестер була зрадженою.

"Ви неодноразово говорили, що ветерани, як ніхто інший, хочуть миру. Але не будь-якого, а справедливого. Я знаю це і запевняю вас - тільки так і буде. І не може бути інакше. Тому що 20 травня я поклявся всіма справами захищати суверенітет і незалежність України. Я вірний цій клятві і буду залишатися вірним їй завжди", - запевняє президент.

Він також закликав правоохоронців "поважати конституційне право громадян на мирний протест, гарантувати їх безпеку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський не втручається: через Коломойського провалили переговори з МВФ

Нагадаємо, завтра в Києві пройдуть акції "Ні капітуляції!", на яких громадяни України будуть висловлюватися проти російського сценарію імплементації "формули Штайнмайєра".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський закликав учасників акцій до Дня захисника України не робити "картинку для російських ЗМІ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі