середа, 27 січня 2021 10:59

Зеленський заговорив про "конкретні кроки"

Минуло 2 тижні після того, як Офіс президента заявив про "конкретні кроки" щодо осіб, проти яких США запровадили санкції.

13 січня цьогоріч ОП заявив:

"Офіс президента України Володимира Зеленського зробить усе, що в його силах, для того, щоб відповідальні за втручання у вибори в Сполучених Штатах Америки були притягнуті до відповідальності, незалежно від партійної приналежності.

Конкретні кроки будуть оприлюднені найближчим часом".

Автор: Макс Левін, lb.ua
  Зеленський і Дубінський на з'їзді партії "Слуга народу", червень 19-го. Тоді президент був на представленні кандидатів у нардепи від "слуг" на позачергових парламентських виборах.
Зеленський і Дубінський на з'їзді партії "Слуга народу", червень 19-го. Тоді президент був на представленні кандидатів у нардепи від "слуг" на позачергових парламентських виборах.

11 лютого Сполучені Штати Америки запровадили економічні санкції проти 7 громадян України й 4 організацій. Зокрема проти нардепа від "Слуги народу" Олександра Дубінського. Вони є частиною мережі іноземного впливу, яка пов'язана з Росією і має стосунок до Андрія Деркача, повідомило міністерство фінансів США з контролю за іноземними активами.

Деркач — колишній "регіонал", народний депутат. На початку 1990-х був випускником академії ФСБ РФ. Торік США запровадили проти нього санкції за спроби вплинути на їхні президентські вибори. Назвали російським агентом, який підтримує тісні зв'язки зі спецслужбами РФ.

Цього тижня президент Зеленський був на фракції "Слуга народу". Просив Дубінського вийти із неї. "Слуга" відмовився. Того дня у президента був день народження.

"2 тижні минуло, як Офіс президента анонсував "конкретні кроки найближчим часом" щодо підсанкційного Дубінського.

Були тільки непублічні тьорки на рівні фракції. І відмова Дубінського виходити добровільно. Фракція працює у Верховній Раді, Дубінський - у ній.

А Офіс президента тим часом рапортує про привітання Зеленського з днем народження", - зауважив у Facebook журналіст Данило Мокрик.

Автор: @bihus.info
  У мережі почали створювати меми.
У мережі почали створювати меми.

До депутатства Дубінський був телеведучим на телеканалі "1+1" олігарха Ігоря Коломойського. За повідомленням журналістів, входить у неформальну групу олігарха у фракції "слуг".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як низка нардепів пов'язані з Коломойським

Про те, що Андрій Деркач є російським агентом, посольство США заявило торік у жовтні. "Деркач підтримує тісні зв'язки з російськими спецслужбами та вже понад 10 років служить активним російським агентом, використовуючи маніпуляції та обман для спроби вплинути на вибори в США", - йшлося у заяві.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський заговорив про "конкретні кроки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі