вівторок, 03 серпня 2021 10:13

Зеленський вже двічі зустрічався із Чаусом — Рябошапка

Зеленський вже двічі зустрічався із Чаусом — Рябошапка
За деякою інформацією президент України Володимир Зеленський уже двічі зустрічався особисто з Миколою Чаусом. Фото: Reuters

Президент України Володимир Зеленський зустрічався з Миколою Чаусом перед тим, як колишнього суддю знайшли працівники СБУ.

СБУ була заздалегідь готова до "знайдення" Чауса – ЗМІ

Таку думку в ефірі "Прямого" висловив колишній генпрокурор Руслан Рябошапка.

Політик поділився інсайдерською інформацією про те, що Зеленський двічі зустрічався з Чаусом.

За деякою інформацією він (Зеленський — ред.) уже двічі зустрічався особисто з Чаусом. Ця інформація потребує перевірки, але вона з'явилася зовсім нещодавно.

Водночас народний депутат Гео Лерос також повідомив про факт зустрічі президента й екссудді.

Після того як "невідомі" викрали суддю Чауса з Молдови, він заявив співробітникам, що буде говорити виключно із Зеленським. І вгадайте що сталось? Зеленський з ним таки зустрівся, бо так сильно його душить жага влади… І наголошую, це сталось до того, як Чаус офіційно знайшовся! Тепер розумієте чому СБУ його нікому не віддає? Цю інформацію маю від надійного перевіреного джерела.

Раніше Національне антикорупційне бюро ідентифікувало автомобілі, якими працівники СБУ перевозили розшукуваного екссуддю Чауса.

Нагадаємо, Національна поліція України відмовилась коментувати ситуацію щодо затримання екссудді Миколи Чауса українськими правоохоронцями.

Згодом адвокат судді в ефірі "Прямого" заявив, що співробітники Служби безпеки України везуть знайденого екссуддю Миколу Чауса до Києва.

Як відомо, 3 квітня колишнього суддю Дніпровського суду Києва Миколу Чауса, який просить політичного притулку в місцевої влади, викрали в молдовській столиці Кишиневі. Поліція Кишинева підтвердила силове викрадення судді Чауса, порушена кримінальна справа.

Пізніше міністр внутрішніх справ Молдови Павел Войку заявив, що українського суддю Миколу Чауса ймовірно вивезли з країни на автомобілі з дипломатичними номерами, а прикордонники не могли перевірити транспорт, що належить диппредставництву.

30 квітня молдовські ЗМІ назвали імена ще чотирьох осіб, причетних до викрадення судді Чауса. Вони в'їхали до Молдови під вигаданими іменами

Як повідомив 3 травня народний депутат з фракції "Європейська Солідарність" Володимир Ар'єв, на той момент викраденого суддю Миколу Чауса утримували на військовій базі за шість кілометрів від Первомайська Миколаївської області, а найближчими днями "затримають" на кордоні з Україною.6 травня журналісти-розслідувачі повідомили, викрадачі пересувалися на орендованому авто з GPS-маячком, завдяки чому слідство змогло встановити їхній маршрут пересування.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський вже двічі зустрічався із Чаусом — Рябошапка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі