понеділок, 15 квітня 2019 21:15

Зеленський відмовився приходити на НСК "Олімпійський"

Зеленський відмовився приходити на НСК "Олімпійський"
У штабі Зеленського відповіли на заклик Порошенка. Фото: УНН

У виборчому штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського відмовились від проведення дебатів на НСК "Олімпійський" 19 квітня з 16.00 по 18.00.

Заявили, що в цей час ще не завершиться робочий день. Ті, хто хоче послухати кандидатів не зможуть дістатися до стадіону, сказав спікер з питань ходу виборчої кампанії штабу Зеленського Дмитро Разумков, передає "Сегодня".

"Законом передбачено, що дебати проходять з 19.00 до 22.00 19 квітня, якщо я не помиляюся. Чому вони шукають кожен раз якісь лазівки, щоб на НСК" Олімпійський не прийти - це питання. Насправді , якщо ми навіть говоримо про наших співгромадян, то в робочий час, в п'ятницю, їм буде важко прийти на стадіон, ніж увечері, коли у всіх уже закінчиться робочий день, щоб послухати кандидатів в президенти", - сказав Разумков, коментуючи пропозицію спікера штабу Порошенко Олега Медведєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко чекатиме Зеленського на телеканалі Пінчука

Дебати згідно із законодавством повинні починатися з 19.00 19 квітня.

Президент Петро Порошенко запросив кандидата у президенти Володимира Зеленського на дебати на НСК "Олімпійський" 19 квітня. Про це на брифінгу повідомив речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медвєдєв.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відмовився приходити на НСК "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі