четвер, 10 жовтня 2019 10:31

Зеленський - Трампу: Дивіться на нас, ми схожі на корупціонерів?

Зеленський - Трампу: Дивіться на нас, ми схожі на корупціонерів?
Зеленський мав першу зустріч із Трампом на полях Генасамблеї ООН. Фото: ukrinform.ua

Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з Дональдом Трампом у Нью-Йорку просив американського лідера не ставитися до України як до корумпованої держави.

Про це Зеленський розповів під час прес-марафону з журналістами.

"У нас була дуже гарна зустріч. Я йому сказав: "Дивіться на нас, ми схожі на корупціонерів? Я вас дуже прошу, пане президенте, щоб Білий дім у своїй риториці змінив цей імідж". Він сказав: "Та ви тут ні до чого, це про колишню владу". Я сказав: "Ні, ми до чого, зараз я - президент України. Коли ви кажете, що у нас корумпована історія, - це ставлення до кожного українця, який із корупцією не має справ". Я виділив певний час, щоб йому це довести", - розповів Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп пообіцяв спробувати приїхати в Україну

25 вересня у Нью-Йорку Володимир Зеленський провів першу зустріч із американським лідером Дональдом Трампом. Президент України приїхав на 74-ту сесію Генеральної асамблеї Організації об'єднаних націй. Після переговорів глави держав дали прес-конференцію.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський - Трампу: Дивіться на нас, ми схожі на корупціонерів?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі