четвер, 18 липня 2019 01:47

Зеленський розповів про зустріч з олігархами

Зеленський розповів про зустріч з олігархами
Зеленський поспілкувався з олігархами. Фото: ТСН

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на кожного олігарха чекає "велике фінансове навантаження".

Зокрема він розказав про зустріч з Рінатом Ахметовим. "Зустрілися з Ахемтовим, поставили умови, що ми скасуємо Роттердам+ - і ми його скасували… Він купив 200 швидких для дитячих поліклінік і лікарень. І будемо презентувати йому інвестиційний документ, щоб він вкладав (хоча він про це ще не знає) великі гроші в медицину та інфраструктуру Донбасу", - сказав Зеленський в інтерв'ю, яке було опубліковане на Youtube-каналі Зе!Президент.

За його словами, це "нормальний формат роботи з олігархами". Президент упевнений, що всі олігархи, в яких немає криміналу, мають інвестувати багато грошей, "які вони різними шляхами заробили".

"Бо якщо є кримінал, то будемо саджати. На яких нема криміналу, повинні вкладати гроші", - додав Зеленський.

"Будуть нові правила, вони повинні платити податки. І вони знають, що ми їм не дамо бути монополістами. Від чогось доведеться відмовлятися їм. Вони всі вже про це знають", - наголосив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський подав в Раду законопроект про незаконне збагачення

Володимир Зеленський провів зустрічі із трьома українськими олігархами та домовився із ними про їхні інвестиції в окремі галузі розбудови Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський розповів про зустріч з олігархами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі