вівторок, 19 жовтня 2021 19:10

Зеленський пропонує народу новий серіал, де він гратиметься в Робін Гуда - Сюмар

Зеленський пропонує народу новий серіал, де він гратиметься в Робін Гуда - Сюмар
Фото: eurosolidarity.org

Президентська партія "Слуга народу" обрала служити не народу, а олігархам, виконуючи всі їхні забаганки. Але прикривають це все так званою деолігархізацію, щоб Зеленський зіграв нову роль – борця з багатими та захисника простих людей. Про це сказала народна депутатка з фракції "Європейська Солідарність" Вікторія Сюмар.

"Оця "деолігархізація" – це новий сезон серіалу. Спочатку був серіал "Слуга народу", ну, напевно, чесніше було б сказати "Слуга офшорів". Тому що "Слуга народу" з цими кортежами, державними дачами та оцим всім — не дуже вкладається в логіку служіння народу", – зауважила вона.

"Коли цей серіал здувся, то потрібен новий серіал. Новий серіал про те, як "Зелений Робін" буде карати багатих хлопців – серіал під назвою "Деолігархізація", – наголосила депутатка.

"Але народу не сказали ключового – у багатих хлопців ніхто не буде забирати грошей, як це робив Робін Гуд, в них будуть забирати телеканали. І це ключове. Тому що телеканали мають або хвалити "Робіна", або їх просто будуть забирати".

"Якщо вже так хочеться боротися з олігархами, думаю, варто було б почати з того, щоб у Коломойського забрати "Центренерго" і "Укрнафту". А замість цього ви підголосовуєте разом із олігархічними групами, ви підвищуєте податки фермерам, і знижуєте їх для агробаронів і агроолігархів", – зазначила представниця "Європейської Солідарності".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський пропонує народу новий серіал, де він гратиметься в Робін Гуда - Сюмар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі