середа, 06 листопада 2019 14:18

Зеленський призначив нового губернатора Харківщини

Автор: censor.net.ua
  Кучер захищав у суді фігурантів скандальних справ
Кучер захищав у суді фігурантів скандальних справ

Головою Харківської облдержадміністрації став Олексій Кучер.

Його представив президент Володимир Зеленський під час робочого візиту до області.

Кучер на позачергових виборах 21 липня пройшов до Верховної Ради як мажоритарник від партії "Слуга народу". Його називають "людиною Авакова".

До депутатства був адвокатом. Захищав, зокрема, депутата Харківської міськради Бориса Бароніна, якому інкримінують участь у незаконному заволодінні земельними ділянками. Був адвокатом фігуранта справи щодо розтрати держкоштів під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії Володимира Литвина. У ній також фігурував син глави МВС Олександр Аваков.

Згідно з декларацією, разом із дружиною Вікторією володіє кількома квартирами, земельними ділянками і будинком, 5 автомобілями (Volkswagen, Lexus, ГАЗ, Audi та Mitsubishi) і двома елітними годинниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільщину очолив заступник глави Офісу президента

Попередня очільниця Харківської ОДА Юлія Світлична займала посаду 3 роки. У жовтні вона подала електронну декларацію кандидата на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський призначив нового губернатора Харківщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі