понеділок, 01 березня 2021 22:22

Зеленський призначив голову Херсонської області

Зеленський призначив голову Херсонської області
Головою Херсонської області став Сергій Козир. Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський призначив Сергія Козиря головою Херсонської обласної державної адміністрації.

До цього він тимчасово виконував обов'язки керівника Херсонської ОДА, повідомляє Офіс президента.

"Ви вже проявили себе під час виконання обов'язків голови Херсонської обласної державної адміністрації. Херсонщина має величезний потенціал для розвитку, і головним завданням стане втілення в життя всіх цих можливостей", - зазначив президент, вручаючи Козирю службове посвідчення.

Сергій Козир народився 1984 року в Донецьку. У 2005-2019 роках працював на різних посадах на державних і приватних підприємствах вугільної галузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас найгарніші дівчата, запрошуємо всіх" - підлеглий Зеленського

З вересня 2019-го він був заступником голови Херсонської обласної державної адміністрації. З грудня 2020 року - тимчасово виконуючий обов'язки голови Херсонської ОДА.

Президент Володимир Зеленський підписав указ про призначення Оксани Маркарової надзвичайним і повноважним послом України в Сполучених Штатах Америки. Вітаючи Маркарову з призначенням, глава держави зазначив, що її кандидатура має 3 ключові переваги: патріотизм, високий фаховий рівень та позитивне сприйняття в США.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський призначив голову Херсонської області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі