середа, 23 червня 2021 19:48

Зеленський поїхав, робота заглохла - Вірастюк побачив "хвости" з ліквідації стихії на Прикарпатті
5

Фото: @virastyuk87
Зеленський у селищі Ланчин перед місцевими виборами, вересень 2020 року.

Народний депутат від "Слуга народу" Василь Вірастюк поїхав у перше депутатське відрядження і розповів, як досі не завершені минулорічні роботи з ліквідації стихії в Івано-Франківській області. Про це він написав у Facebook

Нардеп зустрічався з головами громад у 87 виборчому окрузі.

"Пасічнянська громада — одна з найбільших в окрузі. Уже 10 років не можуть добудувати новий корпус Битківського ліцею. У селищі Битків немає дитячого садка. Є загроза підмивання та руйнування мостів у напрямку населених пунктів Битків та Зелена.

Ланчинська ОТГ. Досі не завершені роботи з ліквідації стихії 2020 року.

Делятинська громада. Укріплення берегів річок після стихії 2020 року, з якою досі громада не може справитись через неможливість освоєння державних коштів на ті чи інші роботи, які заходять у грудні і повертаються назад в бюджет.

Яремчанська і Переріслянська громади потребують значної фінансової підтримки.

Переріслянська ОТГ. Стан і ремонт доріг", - повідомив Вірастюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До приїзду Зеленського вночі клали асфальт

Також нардеп заявив, що буде "якнайшвидше" вирішувати питання з "якісними дорогами: ремонт та будівництво" і "берегоукріпленням гірських та високогірних населених пунктів".

Минулого року у червні президент Володимир Зеленський прилітав на гелікоптері в підтоплене від негоди селище Ланчин на Івано-Франківщині. Тоді охорона бігала президенту за чоботами.

Разом із Зеленським і підтопленому селиші також був міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова ДСНС.

У вересні перед місцевими виборами Зеленський знову приїжджав у Ланчин. Сайт президента повідомляв, що наслідки стихії "швидко" ліквідували.

Усього в Івано-Франківській області через повінь зазнали руйнувань 1457 об'єктів. Роботи з ліквідації наслідків стихії на них не проводились через відсутність коштів. Тоді Зеленський заявляв, що уряд має "в найкоротші терміни відреагувати".

Зараз ви читаєте новину «Зеленський поїхав, робота заглохла - Вірастюк побачив "хвости" з ліквідації стихії на Прикарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі