понеділок, 21 вересня 2020 21:06

Зеленський підписав закон про виділення коштів для оздоровлення дітей на морі та в Карпатах

Зеленський підписав закон про виділення коштів для оздоровлення дітей на морі та в Карпатах
У 2020 році на заходи з оздоровлення дітей буде спрямовано 80 млн грн. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який забезпечує підтримку пільгових категорій дітей шляхом фінансування з держбюджету їхнього оздоровлення та відпочинку в дитячих закладах, розташованих на території Західних областей, а також на узбережжі Чорного й Азовського морів.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Президента.

"Президент Володимир Зеленський підписав Закон "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік" щодо забезпечення оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки" № 829-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 1 вересня 2020 року", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відповів на петицію про свою відставку

Як зазначається, даний законопроект забезпечує підтримку пільгових категорій дітей шляхом фінансування з держбюджету їхнього оздоровлення та відпочинку в дитячих закладах, які розташовані у гірських районах Закарпатської, Івано-Франківської та Львівської областей, на узбережжі Чорного й Азовського морів.

"У 2020 році на заходи з оздоровлення дітей буде спрямовано 80 млн грн за новою бюджетною програмою Міністерства соціальної політики", - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада України ухвалила за основу та в цілому законопроект №3819 про внесення змін до Держбюджету на 2020 рік щодо забезпечення оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський підписав закон про виділення коштів для оздоровлення дітей на морі та в Карпатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі