пʼятниця, 21 червня 2019 09:17

Зеленський під виглядом нових облич підсовує старий нафталін - Княжицький

Зеленський під виглядом нових облич підсовує старий нафталін - Княжицький
Микола Княжицький прокоментував реорганізацію АП в офіс президента. Фото: nfront.org.ua

Реорганізація Адміністрації президента в Офіс дозволяє Володимиру Зеленському оточити себе чиновниками часів Віктора Януковича.

На цьому наголосив народний депутат Микола Княжицький у прямому ефірі програми "Говорить великий Львів".

"Нам дуже часто під виглядом нових облич продають старі обличчя Януковича - наприклад, таким є Андрій Богдан, який працював у тому уряді. Призначення Богдана суперечило закону про люстрацію, тому що він був люстрованим чиновником. Очевидно, що перейменування АП на Офіс президента обходить цю норму і дозволяє всім люстрованим чиновникам там працювати", - сказав Княжицький.

"Можна набрати старих чиновників із уряду Януковича, назвати їх новими, але коли під виглядом нових облич підсовують старий нафталін і до того ж, часто антиукраїнський – мене це відверто насторожує", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський переїздить із Банкової: з'явилися фото нового офісу

20 червня президент Володимир Зеленський підписав указ про реорганізацію Адміністрації на Офіс. Офіс президента очолюватиме керівник, який матиме заступників. До структури входитиме апарат, помічники, радники, прес-секретар, уповноважені, директори з низки профільних питань. Зокрема, з інформаційної політики, технологій, національної безпеки та оборони, економіки. Також працюватиме режимно-секретний департамент.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський під виглядом нових облич підсовує старий нафталін - Княжицький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі