субота, 22 жовтня 2022 21:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський назвав Путіна старим, який не виконує обіцянок

Зеленський назвав Путіна старим, який не виконує обіцянок
Президент Володимир Зеленський наголоси, що з нинішнім керівництвом РФ переговорів не буде. Фото: eastnews.ua

Президент Росії Володимир Путін – стара людина, яка не пам'ятає обіцянок і не дотримується слова.

Українська сторона не вестиме з ним переговорів, сказав президент Володимир Зеленський в інтерв'ю для канадських телеканалів CTV та CBC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський сказав, за яких умов Україна погодиться на переговори з РФ

"Ми публічно говорили, якщо вони проведуть "референдуми", якщо вони щось визнають, якщо почнуть визнавати як "окремі республіки", то ми назавжди припинимо можливість говорити з чинним президентом. Тому що я вважаю, що він порушив не лише міжнародне право, він порушив усі домовленості, які були до цього, починаючи з нормандського формату", – зазначив він.

На нормандській зустрічі Путін наполягав на тому, що в Криму був якийсь "референдум" і Росія нібито не готується до повномасштабної війни. А ситуація на Донбасі нібито стала наслідком "рішення людей", і російських військових там не було.

"Все це "бла-бла-бла", причому старої людини, яка вже не пам'ятає, де вона давала слово, де не давала. Ось що відбувається. І тому який сенс мені як президенту країни розмовляти з людиною, яка щось говорить, а завтра змінює позицію", – додав Зеленський.

Після закінчення війни Росії проти України між країнами не буде колишніх відносин. Бо українці не вибачать росіян, які намагаються знищити їх як націю.

Але рано чи пізно Росію очолять люди, з якими Україна в тому чи іншому вигляді спілкуватиметься, заявив президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський назвав Путіна старим, який не виконує обіцянок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі