пʼятниця, 27 березня 2020 21:04

Зеленський назвав дату засідання Ради

Зеленський назвав дату засідання Ради
Позачергове засідання парламенту в умовах карантину буде не останнім, каже президент. Фото: Reuters

Позачергове засідання Верховної Ради відбудеться у понеділок, 30 березня.

Про це заявив президент Володимир Зеленський після засідання фракції "Слуга народу" ввечері у п'ятницю.

"Ми плануємо, щоб позачергове засідання Верховної Ради відбулося в понеділок. Тому що пріоритетні речі - це підготовка ще деяких законопроєктів щодо протидії коронавірусній хворобі, через це зміни в бюджеті", - сказав глава держави, пише "Інтерфакс-Україна"

Президент уточнив: законопроєктів, які мають розглянути депутати, буде декілька. І запевнив, що це не останній пакет стабілізаційних заходів із протидії епідемії коронавірусу.

Також Зеленський хоче, щоб ВР розглянула питання дистанційної роботи депутатів.

"Це буде не останнє позачергове засідання. Хочу, щоб вони (депутати. - Gazeta.ua) ще розглянули можливість працювати дистанційно. Зараз вони опрацюють такий законопроєкт. Він може діяти лише зараз, в умовах коронавірусу.

Думаю, що коли ця хвороба мине, а вона мине, то цей законопроєкт не буде такий важливий і потрібний", - сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ємця можуть звільнити. До Зеленського вже ходять на співбесіди

Міжнародний валютний фонд пропонує Україні дві умови для нової програми фінансування - ухвалити законопроєкти про вдосконалення системи регулювання банківської системи та земельну реформу.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський назвав дату засідання Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі