Ексклюзиви
четвер, 15 квітня 2021 11:03

Зеленський навчився жити без Коломойського

Зеленський навчився жити без Коломойського
Олігарх зробив все можливе, щоб Зеленський став президентом, сказано у статті.

Після американських санкцій проти олігарха Ігоря Коломойського президент Володимир Зеленський обрав геополітичних партнерів, а не партнера в медійному бізнесі. Про це йдеться в публікації "Токсична дружба. Як Коломойський став незручним для Зеленського" на "Українська правда"

Американські проблеми Коломойського додали рішучості "стовідсотково" президентським людям в Офісі генерального прокурора. Несподівано Ірина Венедіктова почала підписувати підозри найближчим до олігарха фігурантам справ Приватбанку.

Зрозуміло, що за тих, кого вдалося затримати у справах Приватбанку, швидко внесли застави, а тих, кого вдалося, вивезли в Ізраїль чи інші країни раніше. Але загострення кримінальних справ – це не причина проблем Коломойського, а їхній наслідок.

Зеленський навчився жити без Коломойського, ідеться в статті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічника Зеленського таємно возять на Maybach у маєток Ахметова

"У Валерійовича фактично немає якихось тем, де Зе не може вирішити все сам. До того ж поки він сидить у себе в Дніпрі, з його обойми поступово випадають головні люди. Від Дубінського шарахаються, як від прокаженого, "приватівців" хапає НАБУ, проти Фукса РНБО запроваджує санкції.

Палиця й той розійшовся в усіх бізнесах із Коломойським, і зараз у "За майбутнє" чіткий розкол: люди Бєні голосують ось так, люди Палиці-Авакова - інакше", - пояснює колись близький до Зеленського член Зе!команди.

"А Коломойський же не сам утримує депутатів, це роблять люди типу Палиці. І поступово такі люди дедалі помітніше віддаляються від Ігоря. Його територія постійно стискається. Публічно він є токсичним для Зе", - додає співрозмовник.

"Знаєте, останнім часом "Плюси" (телеканал "1+1" Коломойського. - Gazeta.ua) стали просто золотими. Коментарі самі просять, на всі ефіри кличуть. Навіть Кирила Тимошенка, який два роки був забанений, тепер щотижня кличуть на "Право на владу". Коломойський обіймає нас, як може", - розповідає близький до Зеленського чиновник Офісу президента.

5 березня США запровадили санкції проти Коломойського. Йому та його родині заборонили в'їзд у країну. Після цього Офіс президента України заявив про деолігархізацію.

Статки Ігоря Коломойського оцінюють в $1,8 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський навчився жити без Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути